Bailarina mutante is in da haus

Hi havia una vegada un mon que encara no era digital

Saps? A la meva vida anterior, abans de convertir-me en artesana digital, jo ja era artesana. Artesana del moviment 🙂

Des de que vaig començar aquestes altres artesanies fins avui, ha plogut molt. Jo he crescut i canviat. I el mon també.  I no fa pinta que deixem de fer-ho.

Vaig començar a facilitar les primeres classes de dansa l’any 2002. Els primers anys impartia les sessions en diversos centres i ciutats, feliç de la vida viatjant amb els meus apunts i CDs (sí, al 2002 funcionàvem amb CDs).

Va ser un inici molt xulo, on tot el que em faltava d’experiència ho compensava amb passió extrema. I durant un temps, aquesta vida nòmada d’anar amunt i avall va tenir la seva gràcia.

Amb els anys però, les ganes d’arrelar van començar a apretar, fins que l’any 2005 vaig decidir obrir el meu primer centre. Un espai petit i bastant underground que em va servir per mesurar-me i comprovar que el rol de gestora m’agradava tant com el de profe i ballarina. I que tot i que hauria d’aprendre un munt de coses, podia desenvolupar-m’hi prou bé.

I vaig muntar un coworking una mica "rarito"

Així que el 2008 vaig decidir liar-la de veritat i emigrar al segon espai.

Un centre més gran, amb més compromisos de tota mena i compartit amb altres profes que tenien motivacions i necessitats semblants a les meves. Durant 11 anys més vaig picar pedra fins a convertir l’escola en un coworking especialitzat en dansa, ioga i meditació amb un equipazo de 12 professionals.

El vaig batejar com a #MiCoworkingRarito. I és que el dia que vaig conèixer el model de negoci i relació dels coworkings em va petar el cap i el cor. A dins meu vaig sentir molt clarament que era el model que volia per a la meva escola. Però és clar… els referents de coworking que hi havia la meu voltant tenien espais plens de taules. I les coworkers no treballaven descalces. I no tenien miralls a les parets. Ni pilotes enormes i estores de ioga.

D’aquesta època queden alguns articles en un blog i moltes experiències viscudes.

Començava un nou repte: adaptar un model nascut per a freelances que treballen a oficines al meu projecte, que s’adreçava a persones que treballaven amb el cos. I un cop més, em vaig aventurar.

L’aventura va arribar al seu destí el mes de juny de 2019, quan decideixo donar per finalitzada aquesta fructífera etapa i passar el relleu del centre a altres persones.

I aquí és quan muto del tot cap a la versió de Cori que avui estàs llegint.

Bailarina mutante is in da haus

Vaig dir adéu a tot el que havia construït.
I en el procés, sento que he mutat i segueixo mutant.

Durant els dos darrers anys he canviat el maletí de maquillatge per la motxilla del portàtil. Les llistes de música clàssica oriental pels podcasts de copywriting. I els tallers amb profes internacionals per formacions online de disseny web.

Sí, ho sé.
Explicat així sembla el viatge de l’antiheroïna.

Perquè aviam, reconeguem que el viatge invers és més cinematogràfic, i té molt més glamour. Però mira, és la meva aventura, l’he escollit amb llibertat i consciència i m’està fent ben feliç.

I saps el més curiós?

Paradoxalment, aquest parèntesi de dos anys sense fer classes de dansa, m’ha portat una cosa molt important: la connexió amb el sentit i el plaer de ser profe.

El desig de tornar-hi ha anat germinant en mi. A poc a poquet l’he anat escoltant, mirant, olorant. He negociat amb ell per tal de trobar la manera d’integrar-lo en la meva nova realitat laboral.

Així que ja hi ha un forat en el meu time blocking setmanal per a la dansa. Poquets grups i al costat de casa. Però més que suficient per donar espai a aquest sentit i plaer recuperats dels que et parlava. 

I com nés d’important currar des del sentit i el plaer, oi? 

🙂

Cori

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  • Responsable de la recollida de dades: Coral Ríos Alarcón
  • Finalitat: utilitzaré les teves dades per gestionar el teu comentari
  • Legitimació: el teu consentiment
  • Destinataris: les dades no s’envien a tercers
  • Drets: tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades.
  • Si ho necessites, pots veure més info aquí.
Aquesta web utilitza cookies. Pots veure més info sobre això a >>>    Veure Política de cookies
Privacidad